Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Nebraska

Proprietate de vânzare în Nebraska

Se învecinează la nord cu Dakota de Sud; la est cu Iowa și Missouri; la sud cu Kansas; sud-vest cu Colorado; la vest cu Wyoming. Râul Missouri marchează întreaga frontieră estică.

Nebraska este un stat federat din SUA, care este atât câmpii mari, cât și statele mijlocii occidentale. Capitala este Lincoln, iar orașul principal este Omaha, situat pe râul Missouri.

Piața imobiliară din Nebraska a continuat să câștige energie în 2018. În ultimul an, proprietățile pentru prețurile de vânzare din Nebraska au crescut la cel mai rapid ritm din 1994, pe măsură ce economia statului a început să se consolideze.

Proprietățile pentru prețurile de vânzare din Nebraska s-au accelerat în ultimii doi ani și au continuat să crească în al doilea trimestru. În primul trimestru al anului 2018, prețurile din Nebraska au fost cu 26% mai mari decât la începutul recesiunii.

Stabilitatea pieței imobiliare din Nebraska în timpul recesiunii a contribuit parțial la această forță.

În plus, prețurile locuințelor au crescut în întreaga țară. În ultimii ani, prețurile sunt mari, dar creșterile din Omaha și Lincoln au fost, de asemenea, remarcabile. În Lincoln, prețurile locuințelor au crescut în medie cu 8,4% în ultimele patru trimestre, chiar depășind ratele de creștere din anii 1990.

În ultimii cinci ani, prețurile medii ale locuințelor din Nebraska au crescut cu peste 30% în cazul locuințelor cu nivel ridicat, mediu și scăzut.

O ofertă foarte limitată de prețuri largi și constante.

Creșterea costurilor de construcție a contribuit, de asemenea, la creșterea prețurilor pentru proprietăți de vânzare în Nebraska.

Cu restricții de investiții în Nebraska și cu prețuri care cresc mai repede decât chiriile, proprietatea asupra locuințelor a scăzut. În primul trimestru al anului 2018, rata de proprietate în Nebraska a fost cu aproximativ 5 puncte procentuale mai mică decât în ​​2009.

Piata imobiliara a lui Lincoln din Nebraska este un exemplu stralucitor al beneficiilor cresterii lente. Piața imobiliară a lui Lincoln ar putea fi un model pe care să îl urmeze pentru alte orașe din SUA.

Prețul mediu actual al locuințelor pentru Lincoln este mai mic decât media națională. În timp ce piața imobiliară a Lincoln este mai mică decât media națională, aceasta sa apreciat la o rată anuală de 11,4%, față de media națională de 6,7%.

Faptul că piața imobiliară a Lincoln era la paritate sau, în unele cazuri, depășea media națională, vorbeste despre puterea pieței.

Există multe motive pentru care imobilul Lincoln este atât de atractiv pentru a cumpăra sau a investi în proprietăți de vânzare în Nebraska. Creșterea cererii de pe piață poate fi aspectul cel mai atractiv pentru investițiile imobiliare Lincoln. Aceasta începe cu atractivitatea unei zone în care să lucreze. Puține orașe se pot bucura de numere mai bune. Ca urmare, investițiile imobiliare ale Lincoln pentru proprietăți de vânzare în Nebraska ar trebui să beneficieze.

Un alt semn pozitiv se referă la volumul de noi stocuri de construcții de pe piață. În ultimele douăsprezece luni au fost 902 noi autorizații de construire pe piață. În ultimii trei ani, Lincoln depășește cu mult media națională pentru noile autorizații de locuit.

Lincoln continuă să fie promotor al pieței imobiliare. Toate piețele trec prin perioade de corecție redusă. Cele mai bune piețe utilizează acest lucru ca un catalizator pentru creșterea continuă. Cu fundamentale solide și perioade de creștere susținută, piața imobiliară a lui Lincoln pare să fie în direcția cea bună.

Piața imobiliară din Omaha este foarte diferită în 2018 față de câțiva ani în urmă. Valoarea casei din Omaha a crescut cu 8,0% în ultimul an și este de așteptat să scadă cu -0,7% în anul următor.

  •  
    Mutarea la Nebraska. Expatriați și locuiți în Nebraska.

        Cu cele 93 de județe ale sale, națiunea pe care am decis să ne concentrăm atenția astăzi este ... Nebraska! Da, suntem încă în America, tocmai în partea centrală a țării. Nu este surprinzător faptul că faimosul slogan "Nebraska: unde începe Vestul" a fost creat tocmai în funcție de poziția ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 15443

DE VÂNZARE Teren agricol, Nebraska, Sioux County, Sioux County, Sioux County

3,907,438.05RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

6150120 m²
Spring Creek Ranch - Sioux County, Nebraska: Spring Creek Ranch Grass este o contiguă 1520 ± ranch-ul deeded constând din păşuni iarbă puternic-sodded...
UNAVAILABLE
Cod. 3592

DE VÂNZARE Casă, Nebraska, Lincoln, Lincoln, Lincoln

896,412.26RON
DE VÂNZARE
Casă

1200 m²
BR 2, 1-1/2 BA acasă curat într-un cartier mare
UNAVAILABLE
Cod. 3591

DE VÂNZARE Casă, Nebraska, Omaha, Omaha, Omaha

26,662,518.49RON
DE VÂNZARE
Casă

450 m²
Particularizate Proiectat Acasă,
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB